Sound of Fire

Mannenweekend met
Arjan Bouw en Martijn Plooij

Onder een eeuwenoude laag beschaving brandt in onze buiken een nog oudere kracht; ons innerlijk vuur, bron van vele emoties als liefde, wilskracht, moed, woede en passie. Via rituelen, waaronder vijf ritmedans en de zweethut, bewegen we dit weekend deze kracht naar ons bewustzijn. Zodat we ons kunnen verbinden met ons innerlijk vuur en met dat van elkaar.

De zon die deze dagen zijn hoogste stand bereikt, inspireert ons te stralen als de zon zelf. Vuur is een scheppende kracht. De dans van de vijf ritmes leert ons dat vuur te wortelen in ons lichaam. Door te dansen en door in de zweethut onze keel te openen en onze gebeden te zingen, geven we uitdrukking aan ons vuur.

Wij bieden een veilige plek om ongecompliceerd en mannelijk te zijn. En de ruimte om deze oerkracht te verfijnen tot poëzie, the sound of fire.

Er is de aarde om je voeten in te planten, een vuur om rond te verzamelen en verhalen en voedsel samen te delen. We gaan kamperen, samen koken, dansen in een (verwarmde!) tent, smelten in de zweethut.

Martijn is ervaren en gepassioneerd in het leiden van de zweethutceremonie, in deze ceremonie zullen we veel zingen om onze keel te openen voor ons hart.
Arjan begeleidt het dansen met liefde, hij houdt van de dans, het lichaam laat precies zien wat er van binnen brandt.

Voor meer informatie:
Martijn: 0644 555 504
Arjan: 0642 657 593

Kijk voor datum en plaats in de agenda.


Being Here - Martijn Plooij - Tel: 0644 555 504 -